Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Cangzhou Co-menang Metal Products Co., Ltd wis specialized ing manufacturering stainless steel Valves, komponen pipo lan OEM produk badhan karo industri, kimia, industri pangan lan kualitas sector.Our perawatan banyu Highly ngalembana kita klien saka Eropah , Amerika lan Oceania negara.

Kene Co-menang: Panutup area 1200 meter squre

Produksi Line: loro garis produksi casting investasi ilang-lilin, 40 set kangeroo CNC

kapasitas tahunan 1200, ton 158 buruh, kang 9 teknisi

NEWS

tengah News

Cangzhou Co-menang Metal Products Co., Ltd wis specialized ing manufacturering stainless steel Valves, komponen pipo lan OEM produk badhan karo industri, kimia, industri pangan lan sektor perawatan banyu.

The new program for 150LB screwed fittngs
Recently we make new set of moulds for 15...
Welcome to visit Booth kita ing FLOWTECH CHINA (ShangHai) ing Jun.3-5,2019
Welcome to visit Booth kita ing FLOWTECH CH ...
Tampilan Online Chat!