China DN20 Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty Produsen lan Supplier | Co-menang
Welcome to situs kita!

DN20 Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty

Short Description:

Basic Info Model No.: CW BV-2III Material: Stainless Steel, 304/316 Connection Form: Thread Driving Mode: Manual Nominal Pressure: ANSI CLASS 150-900 Channel: Straight Through Type Structure: Floating Ball Valve Type: Floating Ball Valve Function:&nbs...


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Model No .:  CW BV-2III

Material:  Steel, 304/316

Formulir sambungan:  Utas

Driving Mode:  manual

Meksa Nominal:  ANSI CLASS 150-900

Channel:  Lurus Liwat Koleksi

Struktur:  Ngambang Ball Valve

Koleksi:  Ngambang Ball Valve

Fungsi:  jotosan-Down Valve

Suhu:  suhu normal, -10-150 ℃

Aplikasi:  Cleaning Dianggo, Water Industrial Dianggo, Industrial Dianggo

Certificate:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, RoHS, tekan, ATEX

Sambungan:  Utas

Warna:  Gray

Meksa:  1000WOG

Medida:  Oil Gas Water

Jeneng:  2Pc Ball Valve

Size:  1/4 "-2"

Tembung kunci:  Full Bore 2pc Ball Valve

Info tambahan

Packaging:  karton

Produktivitas:  50000Sets / Wulan

Brand:  CW

Transportasi:  Samudra, Land, Air

Panggonan Asal:  Cangzhou, Hebei, China

Sumber Kabisan:  100Tons / Wulan

Certificate:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, RoHS, tekan, ATEX

Description Product

Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty


stainless steel 2PC werni tutup duwe rong jinis ing pabrik kita, tugas cahya lan tugas Heavy.

meksa HFS tekan 1000PSI. jinis iki tutup consisit nangani / kunci piranti / PTFE segel gagang lan kualitas cap.Good lan rega paling.

Sampeyan iki digunakake digunakake ing industri banyu / lenga / gas lan liya-liyane.

tutup werni 2pc

Katon ing drewing, port lengkap Boday lan nangani karo kunci, ora mung wareg karo pelanggan nanging uga banget safety nalika kita digunakake.

tutup werni 2pc

Informasi Company

1) Panutup: 2000 squre meter

2) nomer Employee: 158 Emplyees

3) kapasitas tahunan: 1200Tons

4) produk utama: tutup Ball, mriksa tutup, tutup kupu, Uni resikan, camlock lan Parts Oem

5) Meksa HFS Class 150/300/600/900 / 1500PN16 / 25/40/63/100/160

6) Material: CF8M, CF8, CF3M, CF3, WCB lan materi liyane

sampeyan bakal ngerti liyane detials kanggo tutup werni stainless steel


rata-rata aliran prosessertifikasi

tutup ss304 / 316 werni


Welcome to priksaan sampeyan!

cangzhou Co-Win Metal Products Co, Ltd

kontak karo Robin

telpon: +8618003379730

QQ: 2974759198
whatsapp + 8618830723881
skype: maria040144
www.comwinvalve.com
Tambah: cangxian, Hebei, china0610000

Nggolek DN20 becik Steel Valve Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh 2pc ing Heavy Duty Valve kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka 2PC Ball Valve. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kategori Product: Valves> Ball Valves

Images Product
  • DN20 Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty
  • DN20 Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty
  • DN20 Steel Ball Valve 2pc Heavy Duty

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!