China Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316 Produsen lan Supplier | Co-menang
Welcome to situs kita!

Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316

Short Description:

Basic Info Model No.: CW BV-2FM Material: Stainless Steel, 304/316 Connection Form: Thread Driving Mode: Manual Nominal Pressure: ANSI CLASS 150-900 Channel: Straight Through Type Structure: Floating Ball Valve Type: Floating Ball Valve Function:&nbsp...


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Model No .:  CW BV-2FM

Material:  Steel, 304/316

Formulir sambungan:  Utas

Driving Mode:  manual

Meksa Nominal:  ANSI CLASS 150-900

Channel:  Lurus Liwat Koleksi

Struktur:  Ngambang Ball Valve

Koleksi:  Ngambang Ball Valve

Fungsi:  jotosan-Down Valve

Suhu:  suhu normal, -10-150 ℃

Aplikasi:  Cleaning Dianggo, Water Industrial Dianggo, Industrial Dianggo

Certificate:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, RoHS, tekan, ATEX

Sambungan:  Utas

Warna:  Gray

Meksa:  1000WOG

Medida:  Oil Gas Water

Jeneng:  2Pc Ball Valve

Size:  1/4 "-2"

Info tambahan

Packaging:  karton

Produktivitas:  50000Sets / Wulan

Brand:  CW

Transportasi:  Samudra, Land, Air

Panggonan Asal:  Cangzhou, Hebei, China

Sumber Kabisan:  100Tons / Wulan

Certificate:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, RoHS, tekan, ATEX

Kode HS:  8481804090

Port:  Xingang Port, Tianjin Port

Description Product

Cangzhou Co-menang Metal Products Co., Ltd

Products Description

2PC werni tutup duwe 3 jinis, lan siji iki ngetik III.The beda wong iku weight.This siji iku ènthèng. 2 pc tutup werni bisa digunakake kanggo industri, ngarep Bir, kimia lan sektor perawatan banyu. Meksa saka iku 1000PSI. Ukuran tipe III 2PC werni tutup duwe 1/4 "2", kita bakal miturut kabutuhan pelanggan '.

We are pabrik, supaya rega saka produk lan kualitas bakal wareg you.The desain standar pabrik kita wis ASME, ISIO, EN, BS, DIN lan JIS.And sertifikat kita wis ISO9001, PED2014 / 68 / EU, Rosh , tekan, ATEX.

We kudu nggawe luwih saka 10 pengalaman kaca years`, lan biasane produk bakal ngekspor kanggo Eropah lan Amerika. Welcome to priksaan.


tutup werni 2pc

tutup werni 2pc

Informasi Company

1) Panutup: 2000 squre meter

2) nomer Employee: 158 Emplyees

3) kapasitas tahunan: 1200Tons

4) produk utama: tutup Ball, mriksa tutup, tutup kupu, Uni resikan, camlock lan Parts Oem

5) Meksa HFS Class 150/300/600/900 / 1500PN16 / 25/40/63/100/160

tutup werni stainless steel

Contact


tutup werni stainless steel

Welcome to priksaan sampeyan!

Nggolek becik PN63 2PC Ball Valve Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Jenis III 316 Ball Valve kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka 2PC SS316 Ball Valve. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kategori Product: Valves> Ball Valves

Images Product
  • Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316
  • Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316
  • Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316
  • Koleksi III 2PC Ball Valve SS304 / 316

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!