Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd ieu husus di manufacturering stainless steel valves, komponén pipa na OEM produk perhatian jeung industri, nu kimia, industri pangan sarta kualitas sector.Our perlakuan cai anu kacida dipuji ku klien kami ti Éropa , Amérika sarta Oséania nagara.

Di dieu Co-win: Ngawengku wewengkon 1200 méter squre

Produksi Line: dua garis produksi casting investasi leungit-lilin, 40 sét lathes CNC

kapasitas keu 1200, ton 158 pagawé, tina saha 9 technicians

wartos

We will attend the following exhibtion, welcome to visit our booth!

1.Flowtech China(Shanghai), June 3rd to 5th at Shanghai,China,Booth No.:6.2H542 2.Flowtech China(Shanghai), June 3rd to 5th at Shanghai,China,Booth No.:6.2H542 3.Flowtech China(Shanghai), June 3rd to 5th at Shanghai,China,Booth No.:6.2H542

The grand military parade will held on Oct to celebrating our country founding 70 years
This year 2019 is the 70th anniversary of...
What is Stainless Steel Casting?
Stainless steel casting also called stain...
WhatsApp Online Chat!