Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd ieu husus di manufacturering stainless steel valves, komponén pipa na OEM produk perhatian jeung industri, nu kimia, industri pangan sarta kualitas sector.Our perlakuan cai anu kacida dipuji ku klien kami ti Éropa , Amérika sarta Oséania nagara.

Di dieu Co-win: Ngawengku wewengkon 1200 méter squre

Produksi Line: dua garis produksi casting investasi leungit-lilin, 40 sét lathes CNC

kapasitas keu 1200, ton 158 pagawé, tina saha 9 technicians

wartos

We will attend the following exhibtion, welcome to visit our booth!

Stainless Steel World 2019,Nov.26th to 28th at Maastricht,Netherlands,Booth No.:H52

Investment Casting and Sand Casting
Sand casting is one of the oldest manufac...
Co-win move to new factory on July
Our new factory to share with you ,we buy...
WhatsApp Online Chat!