Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd ieu husus di manufacturering stainless steel valves, komponén pipa na OEM produk perhatian jeung industri, nu kimia, industri pangan sarta kualitas sector.Our perlakuan cai anu kacida dipuji ku klien kami ti Éropa , Amérika sarta Oséania nagara.

Di dieu Co-win: Ngawengku wewengkon 1200 méter squre

Produksi Line: dua garis produksi casting investasi leungit-lilin, 40 sét lathes CNC

kapasitas keu 1200, ton 158 pagawé, tina saha 9 technicians

wartos

We will attend the following exhibtion, welcome to visit our booth!

Tube&Wire Dusseldorf2020,at Dusseldorf,Germany. Booth No. Hall1 A09.

1.Valve World 2020,01-03 Dec at Dusseldor...
Do what a responsible factory do
In the past few days, you may have heard ...
WhatsApp Online Chat!