Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd ieu husus di manufacturering stainless steel valves, komponén pipa na OEM produk perhatian jeung industri, nu kimia, industri pangan sarta kualitas sector.Our perlakuan cai anu kacida dipuji ku klien kami ti Éropa , Amérika sarta Oséania nagara.

Di dieu Co-win: Ngawengku wewengkon 1200 méter squre

Produksi Line: dua garis produksi casting investasi leungit-lilin, 40 sét lathes CNC

kapasitas keu 1200, ton 158 pagawé, tina saha 9 technicians

wartos

puseur News

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd ieu husus di manufacturering stainless steel valves, komponén pipa na OEM produk perhatian jeung industri, nu kimia, industri pangan sarta sektor perlakuan cai.

The new program for 150LB screwed fittngs
Recently we make new set of moulds for 15...
Wilujeng sumping di buka stan kami on FLOWTECH Cina (Shanghai) dina Jun.3-5,2019
Wilujeng sumping di buka stan kami on FLOWTECH CH ...
WhatsApp Online Chat!