Cina SS304 / 316 Mini Ball klep F / M PN63 Produsén na Supplier | Co-win
Wilujeng sumping di situs web urang!

SS304 / 316 Mini Ball klep F / M PN63

Pondok Description:

Basic Info Model No.: CW MINI-FM Material: Stainless Steel Connection Form: Thread Driving Mode: Manual Nominal Pressure: ANSI CLASS 150-900 Channel: Straight Through Type Structure: Floating Ball Valve Type: Floating Ball Valve Function: Blow-Do...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  CW mini FM

Bahan:  steel Steel

Bentuk sambungan:  benang

Nyetir Mode:  padoman

Tekenan nominal:  ANSI kelas 150-900

Channel:  lempeng Ngaliwatan Tipe

Struktur:  floating Ball klep

Jenis:  floating Ball klep

Fungsi:  Blow-Turun klep

Hawa:  suhu Normal, -20-180

Aplikasi:  Rumah Tangga Dianggo, Cai Industrial Dianggo, Industri Dianggo

Ngaran produk:  Mini Ball klep

Ukuran:  1/8 "-1"

Sertipikat:  ISO9001, PED2014 / 68 / EU, ROHS, ngahontal, ATEX

Warna:  Gray

Tekanan:  1000PSI

Bahan Of cecekelan:  SS304

Sedeng:  Cai Minyak Gas

Info tambahan

Bungkusan:  Cartons

Produktivitas:  Cangzhou, Hebei Province, Cina

Brand:  CW

Transportasi:  Samudra, Land, Air

Tempat Asal:  Cangzhou, Hebei Province, Cina

Suplai Kamampuhan:  100Tons / Bulan

Sertipikat:  ISO9001, PE2014 / 68 / EU, ROHS, ngahontal, ATEX

Kode HS:  8481804090

Port:  Tianjin port

Panjelasan Produk

Cangzhou Co-Win Metal Produk Co., Ltd

produk Pedaran

Ieu Famale / pameget mini bola valves nu dilakukeun ku stainless steel sarta cecekelan jeung sakabéh bagian séjén anu SS304.The permukaan luar téh digosok, urang bisa percetakan logo konsumén 'atawa ukuran, bahan jeung tekanan dina bola valves.F / F valves mini bola boga ukuran tina 1/8 "pikeun 1" .Pressure aya ti antarana anu PN63.Tey bisa dipaké pikeun industri jeung imah, sedeng nu aya cai, minyak jeung gas.

Kami geus ditangtukeun loba certificates.We gaduh pangalaman 10 taun 'tina ekspor sarta utamana produk urang nu diékspor ka Éropa sarta kualitas America.The sarta sanggeus-diobral jasa aya alusna. Baku design urang gaduh ASME, ISIO, en, BS, DIN sarta JIS.

Simkuring gaduh pabrik urang sorangan jeung kami bisa ngarancang produk anyar nurutkeun gambar konsumén 'atawa samples.If rék uninga langkung seueur ngeunaan urang, mangga ulah ragu ngahubungan kuring.


Mini Ball-klep-MF

1PC mini FM

Émbaran parusahaan

1) Ngawengku: 2000 squre méter

2) Jumlah karyawan: 158 Emplyees

3) kapasitas keu: 1200Tons

4) produk utama: klep Ball, pariksa klep, klep kukupu, rugbi Saniter, camlock na Bagian Oem

5) tekenan rating: Kelas 150/300/600/900 / 1500PN16 / 25/40/63/100/160

6) Bahan: CF8M, CF8, CF3M, CF3, WCB sarta bahan lianna


klep bola mini

Sertipikat

Kami geus ditangtukeun dina sertifikasi of ISO9001, PED2014 / 68 / EC, ROHS, ngahontal, ATEX.


klep bola mini

Balanja



klep bola mini

kontak Jalan

klep bola mini

Wilujeng sumping di panalungtikan anjeun!


Pilari idéal 304/316 Mini Ball klep Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Hot Sale Ball klep anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Mini Ball klep CF8 / CF8M. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Categories produk: valves> Ball valves

Gambar produk
  • SS304 / 316 Mini Ball klep F / M PN63
  • SS304 / 316 Mini Ball klep F / M PN63

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!