Cina Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316 Produsén na Supplier | Co-win
Wilujeng sumping di situs web urang!

Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316

Pondok Description:

Basic Info Model No.: CW BV-2FM Material: Stainless Steel, 304/316 Connection Form: Thread Driving Mode: Manual Nominal Pressure: ANSI CLASS 150-900 Channel: Straight Through Type Structure: Floating Ball Valve Type: Floating Ball Valve Function:&nbsp...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  CW BV-2FM

Bahan:  steel Steel, 304/316

Bentuk sambungan:  benang

Nyetir Mode:  padoman

Tekenan nominal:  ANSI kelas 150-900

Channel:  lempeng Ngaliwatan Tipe

Struktur:  floating Ball klep

Jenis:  floating Ball klep

Fungsi:  Blow-Turun klep

Hawa:  suhu Normal, -10-150 ℃

Aplikasi:  Rumah Tangga Dianggo, Cai Industrial Dianggo, Industri Dianggo

Sertipikat:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, ROHS, ngahontal, ATEX

Sambungan:  Threaded

Warna:  Gray

Tekanan:  1000WOG

Medida:  Cai Minyak Gas

Ngaran:  2Pc Ball klep

Ukuran:  1/4 "-2"

Info tambahan

Bungkusan:  karton

Produktivitas:  50000Sets / Bulan

Brand:  CW

Transportasi:  Samudra, Land, Air

Tempat Asal:  Cangzhou, Hebei Province, Cina

Suplai Kamampuhan:  100Tons / Bulan

Sertipikat:  ISO9001, PE2014 / 68 / EC, ROHS, ngahontal, ATEX

Kode HS:  8481804090

Port:  Xingang port, Tianjin port

Panjelasan Produk

Cangzhou Co-win Metal Produk Co., Ltd

produk Pedaran

2PC bola klep gaduh 3 jenis, sarta salah ieu téh ngetik III.The béda sahijina nyaeta weight.This salah teh lightest. 2 pc klep bola bisa dipaké pikeun industri, ngarep brewing, kimia sarta séktor perlakuan cai. Tekanan tina éta 1000PSI. Ukuran tipe III 2PC bola klep boga 1/4 "pikeun 2", urang nurutkeun pangabutuh konsumén '.

Kami pabrik, jadi harga produk jeung kualitas nu bakal wareg you.The rarancang standar pabrik urang geus ASME, ISIO, en, BS, DIN na JIS.And sertipikat kami boga ISO9001, PED2014 / 68 / EU, ROSH , ngahontal, ATEX.

Urang kudu nyieun leuwih ti 10 pangalaman ékspor years`, sarta lolobana produk bakal ngekspor ka Éropa jeung Amérika. Wilujeng sumping di panalungtikan Anjeun.


klep bola 2pc

klep bola 2pc

Émbaran parusahaan

1) Ngawengku: 2000 squre méter

2) Jumlah karyawan: 158 Emplyees

3) kapasitas keu: 1200Tons

4) produk utama: klep Ball, pariksa klep, klep kukupu, rugbi Saniter, camlock na Bagian Oem

5) tekenan rating: Kelas 150/300/600/900 / 1500PN16 / 25/40/63/100/160

klep bola stainless steel

hubungan


klep bola stainless steel

Wilujeng sumping di panalungtikan anjeun!

Pilari idéal PN63 2PC Ball klep Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Kabéh Tipe ka III 316 Ball klep anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of 2PC SS316 Ball klep. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Categories produk: valves> Ball valves

Gambar produk
  • Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316
  • Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316
  • Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316
  • Tipe III 2PC Ball klep SS304 / 316

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!